amsterdam-baby-massage.nl

Over Ons


AMSTERDAM BABY MASSAGE


biedt babymassage workshops aan voor moeders,vaders en opa’s & oma’s.
Massage workshop’s voor groepen, er zijn ook individuele lessen.
Saskia en Marielle hebben beide veel ervaring als massagebehandelaar & docent.

Een deel van onze opbrengst gaat naar Free a girl

Massage bij Saskia     06 284 111 68

Saskia met haar kinderwagen

Marielle met haar moeder

 

Over Saskia 

Op haar 4e werd Saskia moeder. Een prachtig rode kinderwagen kreeg ze cadeau waar ze direct een echte baby instopte. Bijna 50 jaar later kwam Bo in haar leven en zag het wonder van een mens die op haar eigen tempo zich ontwikkelt. Het werd direct een aanleiding om haarzelf te verdiepen in babymassage. Ze vind het de leukste doelgroep om voor te werken. ‘Het is fantastisch om te zien dat de baby zich volledig ontspant.’ Ze ziet dat door massage kinderen zich motorisch beter ontwikkelen en beter slapen. Wanneer de baby’s beter slapen draagt dit ook bij aan een familie die beter uitgerust en ontspannen is. 

Saskia heeft ruim 10 jaar ervaring in massage in binnen en buitenland. Haar opleiding heeft ze genoten in Nederland, Spanje en Thailand. Naast haar massagepraktijk, werkt ze samen met 5-sterrenhotels in Amsterdam.
Tevens is zij performer en kunstenaar.

Over Mariëlle
 

Op haar 29ste werd Mariëlle de moeder van Bo. Ze had de smaak te pakken en niet veel later zou er weer gezinsuitbreiding komen. Ze merkte op hoe rustig ze zelf werd van het geven en ontvangen van massage en wenste dit ook voor haar dochter. Het brengt haar heel veel plezier om bij te dragen aan het welzijn van anderen. Ze is blij dat ze naast het geven van massages aan volwassenen in de praktijk , nu ook baby’s kan masseren. Ze vind het bijzonder om de verhalen van (pasgeworden) ouders te horen en bij te dragen aan het algemeen welbevinden.

Marielle heeft een eigen praktijk in Amsterdam waar ze verschillende massagebehandelingen aanbiedt.
Daarnaast is ze ook dans en yogadocent in binnen en buitenland.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.